Netİndir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

best black list v1.00

SymbianOS 6-7-8 Program icinde best black list v1.00 konusu , Piyasadaki en iyi arama engelleme programı İstediğiniz bir kişinin numarasını eklediğinizde; program, o kişiyi otomatik olarak meşgule düşürüyor Kişi her aradığında program onu reddederek aramasını engelliyor Kullanımı diğer arama engelleme ...

Geri git   Netİndir >
..:: GSM Cep Telefonları ::..
> Programlar > SymbianOS 6-7-8 Program

Anlık İletiler Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-15-2008
mr_xmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Özel Üye

mr_xmer has much to be proud ofmr_xmer has much to be proud ofmr_xmer has much to be proud ofmr_xmer has much to be proud ofmr_xmer has much to be proud ofmr_xmer has much to be proud ofmr_xmer has much to be proud ofmr_xmer has much to be proud ofmr_xmer has much to be proud of
mr_xmer - MSN üzeri Mesaj gönder
Thumbs down best black list v1.00

Piyasadaki en iyi arama engelleme programı İstediğiniz bir kişinin numarasını eklediğinizde; program, o kişiyi otomatik olarak meşgule düşürüyor Kişi her aradığında program onu reddederek aramasını engelliyor Kullanımı diğer arama engelleme programlarından daha basit Engelleme türünü de isteğinize göre değiştirebiliyorsunuz Hem engelleyebiliyor, hem de mesaj gönderebiliyor otomatik olarak Ayrıca zamanlayıcı ile istediğiniz bir gün veya saatte programın aktif olmasını sağlayabiliyorsunuz Ve program arkaplanda gizli olarak çalıştığı için sisteminizi hiçbir şekilde kasmıyor Türkçe olması da ayrı bi güzellik Telefonumda her zaman bulunduruyorum ve sizlere tavsiye ediyorum

İNDİR

rar pass:patinaziz

#2 (permalink)  
Alt 03-09-2008
Üye

kerhid is on a distinguished road

ii de bu proqram şifreLi
  #3 (permalink)  
Alt 03-09-2008
Üye

leskog_harme is on a distinguished road

Paylaşım için teşekkürler
  #4 (permalink)  
Alt 03-09-2008
SoN NokTa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
2.Admin

SoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond repute
SoN NokTa - İCQ üzeri Mesaj gönder SoN NokTa - AİM üzeri Mesaj gönder SoN NokTa - MSN üzeri Mesaj gönder SoN NokTa - YAHOO üzeri Mesaj gönder SoN NokTa isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
leskog_harme´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Paylaşım için teşekkürler
Sürekli aynı mesajı yazıyorsunuzYorumlarınız lütfen Yorum Değeri İçersin

Tekrarı Olmasın

MODERATOR OLMAK İÇİN ŞARTLARIMIZ

BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEMEZ MİSİNİZ?

Kod:
Mesaj Sayısı 50 nin Altında Olan Üyeler Profillerine Avatar Yükleyemezler

Gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma
Gel beni azad et kayboldum karanlıkta

#5 (permalink)  
Alt 03-09-2008
SoN NokTa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
2.Admin

SoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond repute
SoN NokTa - İCQ üzeri Mesaj gönder SoN NokTa - AİM üzeri Mesaj gönder SoN NokTa - MSN üzeri Mesaj gönder SoN NokTa - YAHOO üzeri Mesaj gönder SoN NokTa isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
kerhid´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ii de bu proqram şifreLi
Şifre Eklenmiştir Aziz

MODERATOR OLMAK İÇİN ŞARTLARIMIZ

BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEMEZ MİSİNİZ?

Kod:
Mesaj Sayısı 50 nin Altında Olan Üyeler Profillerine Avatar Yükleyemezler

Gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma
Gel beni azad et kayboldum karanlıkta

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:48 AM .