GuncelMekan.com

Güncel Mekan

Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

S60 Cep Telefonunu Vista Yapma Programı

SymbianOS 6-7-8 Program icinde S60 Cep Telefonunu Vista Yapma Programı konusu , Cypher Vista v1 0 (beta) for s60 - Cep Telefonunu Vista Yapma Programı Aynı temalardan sıkıldınız mı??? Telefonunuzu bilgisayarınızı kullandığınız gbi kullanmak ister misiniz??? Telefonunuzu dikey ekranda kulanmaktan sıkıldınız mı?? ...

Geri git   GuncelMekan.com >
..:: GSM Cep Telefonları ::..
> Programlar > SymbianOS 6-7-8 Program

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 05-28-2008
O®@L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SeoManiA

O®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond repute
O®@L - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart S60 Cep Telefonunu Vista Yapma Programı

Cypher Vista v10 (beta) for s60 - Cep Telefonunu Vista Yapma Programı

Aynı temalardan sıkıldınız mı??? Telefonunuzu bilgisayarınızı kullandığınız gbi kullanmak ister misiniz??? Telefonunuzu dikey ekranda kulanmaktan sıkıldınız mı?? Daha karizma ikonlar ve menü mü istiyorsunuz???
Yukarıdaki sorulardan herhangi birinin cevabı evet ise Cypher-Vista size yanıt olacaktır
Programın bazı özellikleri
>Vista görünümü
>vista ikonları
>vista başlat menüsü dizaynı
>Artık geleneksel telefon kullanımından vazgeçin

Not: Programı kullanmak için Flash playerınızın yüklü olması gerekmektedir
s 60 modelleriyle uyumludur

NOt : Program flash player programı ile birlikte sise gömülmüştür artık sorunsuz çalışmaktadır
Ekteki sis dosyasını yükleyin ve menüden falsh playera girin daha sonra sağa bastığınızda programı görecektir güle güle kullanın

Alıntı:
deneyen bir arkadaştan alıntı: 6630 da denedi calısıyor
programı hafıza kartına kurdum
yolunu yazıyorum tabi file editöre ihtiyacınız olacak
e:\documents\others\cypher_vista_v10(beta)swf dosyasını çalıştırınız
vista karşınızda
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Rar Şifresi: bestforumtrnet

Alıntı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil